Geef mij een baan die bij me past en ik hoef nooit meer te werken.


Over Barbara Stassen

Sinds januari 2004 heb ik een eigen praktijk Savoir Vivre coaching.
Savoir Vivre betekent levenskunst. Uitgangspunt is de overtuiging dat ieder mens de kunst kan leren zijn leven en werk op zinvolle wijze vorm te geven.

Het is mijn kracht mensen tot bloei te laten komen door hen inzicht te geven in onvermoede talenten of verborgen kwaliteiten. Enthousiast en betrokken begeleid ik mensen in het vinden van het leven of werk dat van nature bij hen past.

Hoe ben ik daartoe gekomen?
Als moeder van schoolgaande kinderen en docente Frans was ik toe aan een nieuwe uitdaging en besloot een andere richting
aan mijn leven te geven.
Ik ontdekte mijn passie om mensen te
begeleiden in het vinden van plezier, kracht en inspiratie in leven en werk. Door de switch te maken naar creatief loopbaancoach heb ik mijn kracht en bezieling gevonden.

Zelf heb ik ervaren hoeveel voldoening en levensvreugde een nieuwe wending in je loopbaan teweeg kan brengen. Nu bied ik creatieve (levens)loopbaan begeleiding in mijn praktijk "Savoir Vivre coaching".

Over Barbara Stassen
"...Allereerst Barbara zelf; haar open en vriendelijke persoonlijkheid en tegelijkertijd haar positieve kracht die discreet en integer blijft. Het best te verwoorden als een bruisende bron van energie die je begeleidt op je reis naar binnen...
.....het is niet een leren van ervaringen van het verleden, maar het visualiseren van je toekomst en die projecteren in het heden...
...Dat is de toegevoegde waarde van Barbara en haar creatieve loopbaanbegeleiding: ze biedt je de kans de mens te worden die je wilt zijn.
De begeleiding van Barbara is verdiepend, spiritueel en uitermate praktisch."
Diane Merten, 2006

Barbara in het nieuws
Op 22 juli 2014 plaatste het AD een interview met Barbara.
Klik hier om het interview te lezen.

Opleidingen
Post HBO Creatieve loopbaan Counseling.
Burn-out en Stress, Method Coaching, Spelend coachen, Intuïtief beeldend werken, Energetische meditatie, Landmark Education, Effectieve Intuïtie.
Extra Kommunikatieve Vaardigheden.
HBO Frans en Engels.

Aangesloten bij
NOLOC, Vereniging voor Loopbaanprofessionals