Wat je ook kunt of in je dromen denkt te doen, doe het.
Durf heeft aanleg, kracht talent en magie in zich.
DOE HET NU!


Cursussen & workshops

Savoir Vivre organiseert cursussen en workshops.

Meld je hier aan voor een cursus of workshop.

Wanneer je zelf een groepje hebt van 3 tot 6 personen, die graag de cursus of workshop willen doen, kun je hiervoor een afspraak maken. Datum en locatie kunnen in overleg worden vastgesteld.

Wil je automatisch op de hoogte worden gehouden zodra de cursusdata bekend zijn, stuur mij dan een mail.Cursus "Breng beweging in je leven"
Savoir Vivre coaching organiseert regelmatig cursussen creatieve loopbaanplanning.

In een groep van maximaal 10 personen wordt gewerkt aan de persoonlijke loopbaanvraag en tegelijkertijd leer je van de ervaring van anderen.
Er wordt gewerkt met creatieve hulpmiddelen zoals tekenen, schrijven en visualisaties. Teken- of schrijfervaring is beslist niet nodig.

De belangrijkste aspecten van het werken in een groep zijn de groepsdynamiek, het uitwisselen van ervaringen, de ondersteuning, het netwerken, het plezier en de inspiratie. Kortom, een feest van herkenning.

Het doel van de cursus is je te heroriënteren op hoe je ideale werk/leven eruit ziet en te onderzoeken welke stappen je kunt zetten naar het werk/leven dat jou vervult. Op een persoonlijke en creatieve manier ga je op zoek naar jouw onvermoede eigen antwoorden.

Centraal in de cursus staan vragen als:Reacties van cursisten

'Gaandeweg de cursus ging ik van onderzoeken naar steeds meer handelen.'

'Geleerd: kleine stapjes te zetten en niet meteen het eindresultaat willen.'

'Prettig om met de anderen uit te wisselen, die zien vaak iets anders dan jijzelf.'

'Door de visualisaties en creatieve werkvormen was ik op een andere manier dan een"intellectuele" manier bezig. Daardoor heb ik mezelf vaak verrast met antwoorden en nieuwe dingen voor mezelf ontdekt'

'Sfeer: open, rust en duidelijkheid, persoonlijke aandacht, ruimte voor eigenheid van iedere cursist.'Workshop Kennismaken met creatieve loopbaanplanning

Wil je ervaren wat creatieve loopbaanplanning is? In deze inspirerende workshop maak je kennis met de methode Creatieve loopbaanplanning. Een bijzondere manier om beweging te brengen in je leven & loopbaan! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan of naar meer plezier in je werk/leven.

Er wordt vooral een beroep gedaan op je fantasie en je verbeeldingskracht. Door bijvoorbeeld te tekenen of te visualiseren, krijg je nieuwe, verrassende inzichten en kom je in contact met je creativiteit en enthousiasme. Zo krijg je de energie en de kracht om je (levens)loopbaanwensen waar te maken. Je hoeft geen teken- of schrijfervaring te hebben.

Deelname aan de workshop geeft inzicht of creatieve loopbaan planning iets voor je is. Deze workshop kan ook je eerste stap zijn om je loopbaan in beweging te brengen, op weg naar je gewenste situatie. De workshop is op zichzelf een afgerond geheel. Na de workshop kun je alsnog ervoor kiezen om een cursus of traject in te gaan. Duur van de workshop is 2½ uur. Maximaal aantal deelnemers is 10.Workshop als cadeau voor jezelf

In plaats van shoppen of de schoonheidsspecialiste een origineel cadeautje voor jezelf. Creëer schoonheid van binnenuit en maak tijd voor jezelf en voor jouw wensen en dromen.

Workshop als cadeau voor een ander
Verras je beste vriend(in), zus of zwager eens met een workshop, in plaats van met de bekende bos bloemen. Reserveer een plekje in de workshop voor degene die je dierbaar is en die even niet weet hoe hij/zij verder moet. Iemand die al een tijdje roept: ik wil iets anders, maar ik weet niet wat.  

Special event workshop
Vier je verjaardag of een speciale gebeurtenis eens op een heel andere manier. Savoir Vivre coaching verzorgt een inspirerende workshop met je beste vrienden/ vriendinnen. Samen stilstaan bij je huidige situatie en je af vragen hoe je verder gaat. Er zullen verrassende en verdiepende gesprekken ontstaan!


Reacties op de workshops

'Deze workshopdag heeft mij laten inzien om stil te staan bij wat ik wil. Uitleg en sfeer waren goed.'

'Eye-opener, glimlach, een weg vooruit.'

'Inspirerend, ideeën waar ik zelf niet op kom, dat kleine stapjes zo makkelijk kunnen zijn (en eigenlijk ook heel logisch) leerzaam!

'Verbaasd over mijn creativiteit. Heel duidelijk beeld van mijn ideale baan.'

'Ik vond de workshop praktisch gericht door een mooi innerlijk proces dat je heldere inzichten kan geven.'