Don't ask what the world needs, rather ask what makes you come alive? Than go and do IT. Because what the world needs is people who have come alive!Creatieve loopbaanbegeleiding

Wat is Creatieve Loopbaanbegeleiding?
Een verrassende methode om op een creatieve en holistische manier te zoeken naar persoonlijke antwoorden op je levens- en loopbaanvragen.

Het bijzondere van deze methode is dat er niet alleen een beroep wordt gedaan op verstand en gevoel, maar juist ook op creativiteit en verbeelding. Je krijgt handvatten om je eigen loopbaan en leven te creëren en te sturen.

Creatief staat enerzijds voor het zelf vormgeven van je levensloopbaan. Anderzijds voor het gebruik van creatieve middelen zoals tekenen, schrijven en visualiseren. Op die manier kom je in contact met je diepere wensen en onvermoede mogelijkheden. Zo ontstaat een helder en vaak verrassend beeld van wie je bent en wat je echt wilt.
Tekenervaring of schrijfervaring is absoluut niet nodig.

Tijdens het proces ga je kijken waar je bezieling en enthousiasme ligt en welke kwaliteiten, talenten en drijfveren je hebt. Daarnaast onderzoek je welke belemmeringen je tegenhouden en hoe je daar op een speelse manier mee om kunt gaan.

Creatieve loopbaanbegeleiding is bij uitstek
de methode om je zelfkennis en zelfinzicht te vergroten. Immers, hoe meer je over jezelf weet, hoe beter je kunt kiezen voor het soort leven en werk dat van nature bij jou past.

Als je erachter bent wat je het allerliefste wilt, gaan we kijken hoe je dit kunt realiseren en
nu al in je leven kunt brengen.

Met een heldere, nieuwe visie op werk en/of leven maak je een concreet stappenplan.
Door het bedenken van plezierige, kleine,
haalbare stapjes bereik je dat er een creatieve stroom op gang komt en je steeds enthousiaster raakt.

Contact blijven houden met je passie en focussen op wat je wilt is belangrijk.
Hoe meer je nu al creëert wat je zo graag wilt, hoe makkelijker bereikbaar de gewenste situatie wordt.

Wat levert creatieve loopbaanbegeleiding je op?